Τα πιο εύκολα τυροπιτάκια του κόσμου, γίνονται εύκολα και γρήγορα με λίγα και καλά υλικά και πάνε παντού, ακόμα και στο σχολείο!
Υλικά για 12 κομμάτια
- 3 μεγάλες τορτίγιες
- 100γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα
- 100γρ. Arla mozzarella τριμμένη
- 100γρ. Arla Pasta & Gratinar τυρί τριμμένο
- 1 αβγό
Εκτέλεση
- Κόβουμε την κάθε τορτίγια στα 4 και τα 12 κομμάτια που θα έχουμε τα κάνουμε «καλαθάκια» και γεμίζουμε με αυτά τις 12 υποδοχές ενός ταψιού ειδικού για μάφινς.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC. Ανακατεύουμε μέσα σε ένα μπολ το αβγό με τα τυριά και μοιράζουμε το μείγμα στα 12 «καλαθάκια».
- Ψήνουμε τα τυροπιτάκια στον προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά περίπου, μέχρι να λιώσουν όμορφα τα τυριά και να γίνουν τραγανές οι τορτίγιες.
- Ξεφουρνίζουμε τα τυροπιτάκια και τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο πριν τα σερβίρουμε ζεστά ή χλιαρά.