Αυτά τα αλείμματα θαρρώ πως έλιωσαν και μπήκαν στο βαζάκι μόνο και μόνο για να σε λιώσουν μόλις τα γευτείς. Εγώ τουλάχιστον αυτό έπαθα μόλις έβαλα στο στόμα μου με υπερβολική σεμνότητα την πρώτη απειροελάχιστη ποσότητα αλείμματος ταχινιού με αμύγδαλο.
Το ένιωσα να πλημμυρίζει με αρώματα καβουρντισμένου αμυγδάλου και η ένταση της γεύσης χτύπησε συναγερμό στον εγκέφαλό μου. Παρόμοιο περιστατικό αντιμετώπισε ο ουρανίσκος μου και με το άλειμμα φιστικιού και λευκής σοκολάτας αλλά και του φουντουκιού. Γεύεσαι τον ξηρό καρπό σε όλο του το μεγαλείο και στην πιο βελούδινη εκδοχή του. Δημιουργός τους το Lenasgourmet, μια καινούρια σχετικά εταιρία στο Ζευγολατιό Κορινθίας που επεξεργάζεται τρεις ξηρούς καρπούς: το ελληνικό φιστίκι, το αμύγδαλο και το φουντούκι. Μαζί τους φτιάχνει πάστες και αλείμματα που αναμιγνύει με ταχίνι, λευκή σοκολάτα, κακάο και αρωματικές ύλες φτιάχνοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Πίσω από το Lenasgourmet δυο νέοι άνθρωποι, ο Περικλής Λένας και ο Φίλιππος Τσάτσος.
Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και delicatessen. Δοκιμάστε τα και θα με θυμηθείτε! Θα τα αναγνωρίσετε από τις υπέροχες συσκευασίες με την κυρία Φιστίκι, τον κύριο Αμύγδαλο και τον κύριο Φουντούκι να πρωταγωνιστούν καμαρωτοί στα βαζάκια τους.