Με το φύλλο της σφολιάτας που περίσσεψε από την τάρτα, είπα να κάνω 12 πιτάκια με ό,τι είχα στο ψυγείο που αρέσουν σε όλους. 1 πιπεριά, 1 κρεμμύδι, γιαούρτι, 2 αβγά και λίγη φέτα κι έτοιμα!
Υλικά για 12 κομμάτια
- 1 πιπεριά πράσινη σε κυβάκια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι φέτα
- 1 φλιτζάνι γιαούρτι
- 2 αβγά
- 2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
- Χωρίζουμε το φύλλο της σφολάτας σε 2 τετράγωνα κομμάτια, χαράζοντάς το οριζόντια και κάθετα και τα τοποθετούμε μέσα στις 12 υποδοχές ενός ταψιού για μάφινς.
- Χτυπάμε τα αβγά με το γιαούρτι σε ένα μπολ. Σοτάρουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και τα προσθέτουμε στο μείγμα των αβγών μαζί με τη φέτα και τον μαϊντανό. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
- Μοιράζουμε το μίγμα μέσα στη ζύμη και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο.
- Τα σερβίρουμε ζεστά και κάνουμε χαμό στο σπίτι.